Iššūkiai susisiekimo ministerijoje

Džiaugiuosi, kad sulaukiau tiek Lietuvos žmonių pasitikėjimo būti Seimo nariu, tiek Laisvės partijos pasitikėjimo deleguojant dirbti Susisiekimo ministru. Tikiuosi šį pasitikėjimą pateisinti!

Kodėl sutikau su pasiūlymu?

Aplinkosauga buvo vienas iš Laisvės partijos programos prioritetų, o Susisiekimo ministerija atsakinga už tikrai didelę dalį taršos suvaldymo ir draugiško aplinkai transporto skatinimą. Europos Žaliojo Kurso strategijos uždaviniai, darnaus judumo planai ir technologinės inovacijos turės atsispindėti Susisiekimo ministerijos prižiūrimuose projektuose.

Ne mažiau svarbu sklandus ministerijos prižiūrimų įmonių darbas – jų valdymas, duomenų atvėrimo ir profesionalių valdybų dėka turi būti orientuotas į konkrečius tikslus, o įmonių rezultatyvumas – pamatuojamas ir nuolat vertinamas.

Be abejonės, visos Lietuvos ateitis ir ekonominė plėtra priklausys nuo to, kaip greitai tęsime svarbiausių infrastruktūros objektų vystymą – tame tarpe užtikrinant ir Rail Baltica jungtį į Vilnių. Visiems infrastruktūros projektams tęsti reikalingas ypatingas dėmesys!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.